Lunch på kontoret

I går var jag iväg och käkade lunch med vännerna på kontoret på gamla jobbet. Som vanligt var det väldigt kul att träffa alla, och det var flera ansikten jag inte sett på länge. Saknar verkligen att jobba där, men när vi räknade efter är det egentligen inte superlänge kvar till de omåttligt dumma LAS-reglerna inte gäller längre. Med lite tur får jag komma tillbaka i perioder när det behövs, det vore toppen. Det jobb jag gjorde innan jag blev uppsagd har lagts ut på entreprenad, så om jag skulle komma tillbaka en vacker dag så blir det antagligen någon annan uppgift.

Förut hade jag en hel pärm med detaljerade instruktioner om hur man söker fram diverse målgrupper som ska få olika inbetalningskort och brev, sen skrev jag ut allt och hanterade volontärgruppen som kuverterade allt. Ibland var det besvärligt med att få rätt folder, rätt brev, rätt kuvert och rätt poststämpel på varenda brev, så det sparar nog en hel tid att leja ut det. Inte särskilt roligt för volontärerna att sitta och vika och stoppa brev i kuvert heller, men även sådana uppgifter är viktiga och nödvändiga.

Tecknat kuvert, brev. Städning och gym, träningsvärken kommer som ett brev på posten. Om personal. Lunch på kontoret.

Ja, hur som helst så vore det kul att få komma tillbaka dit och jobba någon gång i framtiden. Jobbet jag nyss avslutade på ett annat företag var visserligen väldigt bra, men inte så socialt. Det är verkligen annorlunda att vara på en välgörenhetsorganisation, dit människor kommer frivilligt och jobbar gratis en dag eller två i veckan – det måste vara ett trevligt och mysigt kontor för att det ska funka! Det blev en trevlig lunch och en bra dag. Dessutom fick jag en inbjudan till julfesten om en vecka, det kommer att bli grymt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/lunch-pa-kontoret/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.