Måste kolla på skor!

Brrr, kallt i går! Hade tänkt gå en sväng och kolla i några skoaffärer för att se om jag hittar några hyfsade kängor, men när jag såg att det var sju minusgrader så ångrade jag mig. Dessutom hade det blivit för svårt att prova skor ensam, när jag knappt får på mig de jag har på egen hand. Visst är personalen i skoaffärer ofta hjälpsamma, men sällan hjälpsamma.

Jag tror inte att R har varken tid eller lust att göra det på den här sidan om julafton, och jag tror inte att varken han eller jag har lust att göra det under mellandagsrean, så jag ska försöka få det gjort den här veckan. På torsdag ska jag ändå till stan för behandling, och även om jag kanske inte orkar prova några skor just då så kan jag i alla fall kolla in utbudet och bestämma vad (om något) jag ska prova vid något annat tillfälle.

Yyynk. Sommarskor har jag gott om, men det funkar ju inget vidare nu. Jag har två par vinterskor, ett par med klack och ett par utan, och de utan klack läcker in vatten. No good. De här är de enda jag har. Visserligen älskar jag dem, men jag behöver ett par platta också.

Svarta boots från Deichmann. Nya skor, skoaffärer.

Måste be R om hjälp med att rota och leta i garderober och vindsförråd också. Kanske kan lura upp honom på vinden för att ta ner en adventsstjärna också… Har nog ingen större lust att gå ut i kylan i dag heller, så i dag satsar jag på att laga något gott som tar tid , och kanske baka bröd också. Köpt bröd är svindyrt och lite av en lyxvara med min budget, dessutom är det godare att göra eget. Men jag kan inte knåda. Äh, tur att jag har hela dagen på mig.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/maste-kolla-pa-skor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: