Mot stan och naprapaten

God morgon! Nu sitter jag framför datorn med dagens första kopp kaffe och försöker vänta på att medicineringen ska verka, så att jag vet ungefär hur mycket mer jag behöver i dag. För i dag måste jag ut och armbågas med pöbeln på stan. Ska vara hos naprapaten halvtre, så jag åker till stan tidigare och spanar på utbudet av vinterskor. Kanske till och med provar om jag ser något som verkar överkomligt. Det gör ju inget om jag är helt paj när jag kommer till naprapaten, för jag kommer att bli paj efter det ändå.

Sen är det ju det där problemet med julklappar som jag inte har fixat ännu. Det blir nog för mycket att kika på sånt i dag också, så jag hoppas att R har tid att följa med någonstans och kolla i helgen. Har ingen som helst lust att trängas med julshoppande folkmassor, så glöm stora köpcentrum och handelsområden. Och eftersom jag inte har en aning om vad jag ska köpa, så vet jag inte heller var vi borde åka. Men jag antar att vi måste långt bort.

Julklapp

Urrrk. Har ingen lust alls att kolla på saker och försöka hitta något som kan tänkas passa. Vill verkligen till naprapaten och få det avklarat, men förra veckan blev jag så sjuk en stund efteråt att jag blev svimfärdig. Räknar med att byta tillbaka till före-bilden på katten ovan direkt efteråt. Det finns alltså inte utrymme för improvisation efteråt, då är det raka vägen hem som gäller. Och nu ska jag planera för hur sjutton jag ska klara av dagen, so long.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/mot-stan-och-naprapaten/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.