Nya vinterstövlar

Jag lyckades ju hitta ett par sjyssta vinterstövlar när jag och R var och kollade på julklappar helgen innan julafton – av ren slump. Var i samma köpcentrum för att kolla på skor ett par veckor tidigare, utan att hitta något. Men den här gången stod det några olika varianter av vinterstövlar på display precis innanför ingången, och dessutom var de på rea. De här var de första paret skor jag provade, de passade perfekt och hade exakt rätt vidd runt benet.

Vinterstövlar, skor, boots

Jag var ju ute efter ett par vinterstövlar eller skor utan klack, eftersom jag redan har ett par boots med varmt foder som funkar alldeles utmärkt. Köpte en innersula med päls också, har sådana till bootsen och de har hållit mig varm även när det är riktigt kallt ute. Har hunnit gå in de här lite grann nu, och de är riktigt varma och bra. Inte de billigaste, men R erbjöd sig att sponsra. Dessutom spanade han in tofflor medan jag provade skorna – utan att jag märkte det – och åkte tillbaka dit någon dag senare för att köpa dem och ge mig dem i julklapp.

Tänk vad skönt att jag slipper frysa i vinter. Har en ny vinterjacka som är betydligt varmare än min förra, jag har mina vantar och mössan från Heat Holders, och jag har världens mysigaste halsduk/krage/fluffsak att ha runt halsen. Kanske har visat den förut någon gång, men jag ska leta fram en bild på den. Ja, det här har styrt upp sig riktigt bra. En riktigt sjysst avslutning på året, hoppas att det fortsätter nästa år också.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/nya-vinterstovlar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: