Rush till köpcentrum och mer bakning

Äntligen. I morse gick vi upp tidigt och gjorde äntligen slag i saken och åkte för att kolla på julklappar. Märkligt nog öppnade så gott som alla köpcentrum klockan elva i dag, trots att det bara är några dagar kvar till julafton. Vi hittade ett som öppnade tio, så vi åkte dit och var där när de öppnade. Tänkte slå två flugor i en smäll och kika på vinterskor också, men det råkade vara samma köpcentrum som jag kollade efter skor i sist, när jag inte hittade något. Röööv, tänkte jag, men jag hittade faktiskt ett par

Det hade ju inte varit hela världen om jag inte hade hittat några ännu, för det är ju tolv plusgrader. Det går faktiskt ganska bra med sneakers än så länge, om jag måste ha platta skor på mig. Det verkar ju inte blir rysskyla, fryschock eller köldkaos den närmaste veckan eller två heller, men nu är det lugnt på skofronten och skönt att det är klart. Jag köpte i alla fall de två julklappar jag var ute efter, till syrran och hennes dotter. R får inget, för han önskar sig ”bara” fred på jorden och alla pengar i världen och det finns inte i något köpcentrum. Han fick kakor, och kommer att få fler. Det duger säkert.

Present i guldpapper, julklapp

Köpte lite mer bakingredienser på vägen hem, och nu ska jag snart sätta igång det andra kakbaket – mintchokladcookies utanför ramarna. Japp, ni läste rätt. Helt klart mer i min stil än de där vanliga sju sorternas småkakor, jag har höga förhoppningar på dem. Förresten, apropå pyntet till advent… R gick upp på vinden med lite saker i går och jag frågade om han kunde ta ner något, kanske stjärnan eller den lilla granen med fiberoptikbelysning, men han glömde. Han var där i fem minuter men glömde. Bah samt humbug. I dag, kanske…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/rush-till-kopcentrum-och-mer-bakning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: