Saker jag gillar, del 2

Det finns många saker jag gillar, små eller stora och ibland ganska betydelselösa, men som antingen piffar upp vardagen lite, bara är fina att se på eller fyller en funktion. Här kommer inlägg nummer två om saker jag gillar: Heat Holders.

Varma strumpor från Heat HoldersDet är ett slags tjocka strumpor, som är flera gånger varmare än vanliga strumpor eller raggsockor. De är ofantligt mjuka inuti, och till och med jag med Raynauds syndrom och en fottemperatur på 24 grader håller mig varm i Heat Holders. De klämmer inte åt runt benet som en del vanliga strumpor gör, och lämnar inga märken som sitter kvar en dag. Dessutom är de väldigt billiga, och enkla att få tag på – de finns i flera varianter på Clas Ohlson. Jag har flera par strumpor med olika benlängd, och så även helt underbara vantar och en mössa från samma märke.

Varm mössa från Heat Holders, finns på Clas OhlsonHeat Holders vantar. Redo för vintern!

För alla som är lite frusna om fötterna eller vill ha ett riktigt jäkla bra alternativ till de vanliga vinterkläderna så kan jag verkligen rekommendera Heat Holders. Min kompis M från gamla jobbet tipsade mig även om att de nu också har en pläd att gömma sig under i soffan. Den är riktigt stor, 180 x 200, så både jag och R får plats under. Den står på min lista som ska skickas till tomten snart.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/saker-jag-gillar-del-2/

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Aina Keijserdecember 7, 2015 kl. 19:45
  • Svara

  Vilket bra tips, om heat holders! Jag är med i en förening som heter Gatans Vänner och det finns många hemlösa, frysande besökare som behöver värmande plagg. Ska ta mig en titt hos Clas Ohlson.

  1. De är verkligen toppen! Sockorna och vantarna är de bästa jag någonsin haft. 🙂

  • Malindecember 8, 2015 kl. 16:10
  • Svara

  Åh, vilket bra tips, Mot Clas Ohlson! Behöver rubbet: mössa, vantar, sockor och filt. Här ska inte frysas en millimeter till!

  1. Samma här!

  • Anonymfebruari 9, 2016 kl. 07:04
  • Svara

  Toppen! Ska rusa till Classe nästa gång pengar ramlar in! (y) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.