Saker jag gillar, del 3

Det finns många saker jag gillar, små eller stora och ibland ganska betydelselösa, men som antingen piffar upp vardagen lite, bara är fina att se på eller fyller en funktion. Här kommer inlägg nummer tre om saker jag gillar: bacon.

Ja, bacon. Det är så sjukt gott, och är mer användbart än de flesta andra saker man kan äta. Allt blir faktiskt lite godare med bacon. Bacon piffar upp vilken frukost som helst, det blir hundra olika utmärkta pastasåser, det är gott knaperstekt på risotto, det ger underbar smak till grytor, och tillsammans med smält ost är det ljuvligt. Eller varför inte på eller i bröd? Fantastiskt. Brukar köpa storpack baconsnitt på storcashen, det är det bästa.

Bacon

Men det är inte bara smaken och funktionen som gör att bacon hamnar på min lista över saker jag gillar – det är så enkelt att hantera att till och med jag klarar av både att skära och steka det. Det går att tillaga i stekpanna, microvågsugn eller i vanlig ugn, och det behöver inte någon särskild omtanke medan det lagas. Okej, man lever kanske inte lika länge om man äter bacon varje dag, men man måste ju leva medan man väl lever. Så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/saker-jag-gillar-del-3/

3 kommentarer

    • Anonymfebruari 9, 2016 kl. 05:36
    • Svara

    Oj! Det där ser mums mums ut! Får jag dela länk till inlägget med andra matglada? Du är helt underbar i kreativitet! Jag bara älskar det! 🙂

    1. Ja absolut, dela gärna!

    • Anonymfebruari 9, 2016 kl. 16:37
    • Svara

    Tackar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.