Siberian Husky och dålig humor

R brukar säga att jag är rolig, men när jag kommer på ett skämt eller en rolig kommentar om något vi ser eller är med om, så brukar han fnissa lite och säga att det inte var roligt. Tydligen är det mig han skrattar åt, och inte det roliga jag hade att säga, men det är ju bättre än inget. Hur som helst, jag hittade en rolig bild på en Siberian Husky läspade. Fiberian Hufky. Visade den för honom, och skrattade han, minsann.

Ja, jag skrattade också, det var en rolig bild, men det roliga är att han gav den här bilden en sjua (av tio) på skalan över roliga saker, men de saker jag säger och han fnissar åt får oftast bara mellan ett och tre. Va! Jag kan omöjligt vara så tråkig, och det var inte länge sedan han sa att jag var rolig. Om jag inte missminner mig sa han att han hade saknat mig sist han var borta några dagar. Mig och min humor. Mina skämt kanske får högre betyg om jag börjar läfpa.

 


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/siberian-husky-och-dalig-humor/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.