Stor beställning av mat på väg!

Vi gjorde faktiskt en beställning av mat online i går kväll, i stället för att åka och handla! Jag låg i soffan med min laptop och R satt bredvid, så mer bekvämt än så kan det inte bli. Inte bara slapp jag resan dit, trängsel, gå ofantligt mycket i en stormarknad och så resan hem, det blev faktiskt inte dyrare än att handla ”på riktigt” heller.

Det blev en stor beställning med drygt 130 varor, men det var självklart många saker (som en del frukt) som såldes styckvis som vi tog fler än en av. Jag jämförde Ica och Coop, och av dem var Coops onlinehandel betydligt billigare än Icas. Smidigare också. Jämförde med en annan onlinebutik också, men det var ungefär som Coops. Men eftersom jag är medlem hos Coop och man får lite poäng och bonus så provade vi där.

Coop.se. Storhandlade mat online

Vi storhandlade om landade på strax över 2000 kronor, och då var det fri frakt. Jag måste ju ha R hemma när varorna kommer, i alla fall om det är kyl- eller frysvaror, för jag kan inte plocka in allt själv. Så i kväll någon gång mellan 20 och 22 kommer vår beställning ända upp till dörren till lägenheten. Och nästa gång vi handlar där så har jag kvar min handlingslista och kan lätt plocka ut det vi alltid köper när vi storhandlar, så då kommer det att gå fortare.

Nu tog det nog sammanlagt en timme att se vad vi behövde hemma och  hitta alla varor till vår beställning, och det brukar ta två timmar att åka och handla och packa upp allt hemma. Nu hoppas jag bara att det blir rätt och att frukt och grönt är fräscht. Men jag skulle tro att det är ganska bra, det skulle ju inte funka om folk klagade på vissna morötter var och varannan dag. Vi får snart se.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/stor-bestallning-av-mat-pa-vag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: