Varmt vinterväder

Just nu är det tolv grader varmt ute. Det är den andra advent i morgon, men det är lika varmt och skönt utomhus som i somras – om man inte räknar med de där stormbyarna och regnet. Borde ju plocka fram grillen lagom till jul, det blir grymt med egengrillade revbensspjäll! Apropå jul förresten, min bästa Hollywood i Norrland har blivit krasslig och äter ungefär lika många piller som jag gör, så vi skjuter upp min resa och vårt planerade julfirande tills när han är bättre.

Arga Klara och Hollywood planerar för att fira jul och nyår lite tidigare. Det är tolv grader varmt, andra advent!

Jag är ungefär lika dålig hela tiden, så det spelar inte mig någon större roll när det blir. R ska vara ledig lite runt jul och nyår, det ska bli himla skönt att ha honom i närheten lite oftare. Vet inte riktigt hur planerna ser ut just nu med allt åkande fram och tillbaka och ätande både här och där, men det spelar inte så stor roll egentligen. Jag vet inte om jag kan åka några mil en dag, när jag gjorde det dagen innan också. Får helt enkelt ta det som det kommer och inte göra saker på alltför många dagar i rad.

R åkte till lantstället en sväng i dag, och han ska käka hos sina föräldrar. Jag borde laga något också, men har egentligen ingen större lust. Det kanske räcker med en burk makrill i tomatsås på knäckebröd och en frukt eller två. Jo, så får det nog bli. Vad händer hos dig i kväll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/12/varmt-vintervader/

2 kommentarer

  • Piia-Liisadecember 5, 2015 kl. 18:30
  • Svara

  Jag sitter och läser användarvillkor för att ev. starta en blogg. Men det är så mycket jag inte förstår…
  Eftersom jag tycker om att skriva och har åsikter om det mesta kanske en blogg är ett sätt att föra fram dem. Jag vet inte…

  Så – goda råd tas tacksamt emot.

  Det får bli kvällsverksamheten idag 😉

  … och så läser jag givetvis bloggen ”Arga Klara” men det gör jag å andra sidan nästan varje dag!

  Kram
  //Piia-Liisa

  1. Om inte annat är det (i alla fall för mig) ett bra sätt att dokumentera var fasen livet tar vägen och vad jag gjorde hela 2012! Även om ingen läste vad jag skriver om så hade jag skrivit, har alltid haft dagböcker i olika former.

   Om du ska starta en egen blogg rekommenderar jag WordPress, det är väldigt enkelt att använda och det finns mängder med teman och tillägg som gör att det ser riktigt bra ut även i gratisversionen! Jag har WordPress på den här sidan, men på en annan domän. Lycka till, fråga på om det är något mer specifikt du undrar över!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.