Sur morgon

När jag vaknade i går morse var jag sur. Jag såg från sängen att lampan var tänd i badrummet, så jag antog att R var där inne, och snoozade i tio minuter. När jag vaknade nästa gång var det fortfarande tänt, men den här gången lade jag också märke till att det var väldigt tyst. Nåja, jag snoozade i några minuter till. Eftersom vi hade lösa planer om att åka till stan så försökte jag komma upp ur sängen efter den där sista snoozen, så jag ropade på R för att höra vad tusan han höll med. Inget svar.

Vad fasen. Hade gärna tagit lite hjälp med att maka mig ur sängen, så jag ropade igen. Inget svar. Det var då jag blev sur, men jag var nog inte helt och hållet vaken. Det var lite som när man kollar på klockan och ser vad visarna pekar på, men inte fattar vad det betyder. Det gick liksom inte ihop i huvudet – det var tänt i badrummet, vilket betyder att R är hemma, men han vägrade att svara. Bah.

Klocka. Övernattning hos syrran. Sur morgon.

Körde igång kaffebryggaren, men hann knappt med något mer innan han kom hem. Tydligen hade han varit vaken sedan halvsex, och kom nyss hem från gymmet. Och jag gick inte upp hemskt sent för att vara på en lördag – klockan var nog inte mer än halvnio när jag faktiskt stod på fötterna. Tänk om man orkade saker som vanliga människor gör. Jag var helt slut bara efter att ha vaknat.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/33147/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.