Slut mjölk och käk med vänner

Urrkk. Jag har slut mjölk, var helt säker på att jag hade ett paket till i kylskåpet, men icke. Det går åt så små mängder mjölk här hemma eftersom jag nästan bara har det i kaffet, men när det saknas är det inte så kul.

Drack just morgonens första kaffekopp utan mjölk, och det är inget vidare. Lite för beskt för min smak, men jag skulle aldrig få för mig att ha socker i kaffet. Det är ännu vidrigare. Eller grädde, fy fasen. Ska nog kila eller åka ner till affären och köpa en liter mjölk så att kaffet blir en njutning i stället för något som inte är gott men som jag vill dricka ändå. För jag är inte helt hundra på förmiddagarna.

Kaffe i kopp och kaffebönor

Senare i dag kommer vänner hit, vi ska bara laga mat, käka och slappa lite. Kan inte påstå att jag har lagat några riktiga maträtter de senaste dagarna, om man inte räknar några bitar kyckling och blomkål som middag. Eller en fiskfilé med ärtor. En burk makrill i tomatsås. Å andra sidan har jag småätit lite hela dagarna, men det hänger ju ihop. Nä, det blir bra med lite vänner här i dag – R har varit borta en hel vecka.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/33499/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.