Alltså, håret…

Det här med håret känns inte särskilt kul faktiskt. Tidigare i höstas lovade jag R att prova att låta håret växa ut lite grann, kanske till och med ända till en page, och nu är jag nästan där. Det känns inte alls bra faktiskt, och jag är inte van vid det jag ser i spegeln. Hår i vägen för kindbenen är ju aldrig en bra idé, så jag vet inte riktigt vad jag tänkte. Så länge jag behåller luggen är det inget problem, och den trimmar jag en gång i veckan eller varannan.

Får infall lite då och då när jag får för mig att ringa och boka tid hos min frisör, men jag har lyckats låta bli än så länge. Vet inte riktigt vad det ska bli av den här frisyren, för det är ju inte riktigt en frisyr. En lite ojämn page med lugg, tycker faktiskt att jag ser riktigt löjlig ut. From och blyg som en viol. För det vet ju alla att jag är. Nä fy fasen. Hårhjälm.

Arga Klara. Håret på utväxt.

Det måste ju vara så pass lättskött att jag kan göra det med en hand på en minut, och det är det förvisso än så länge, men det ser inte riktigt klokt ut om det inte är alldeles nytvättat. Det bara hänger där, liksom. Rakt, tråkigt. Har alltid tyckt att om man bara har hår som hänger och inte gör något särskilt med det, är det lika bra att ha en cool kort frisyr. De ser ju alltid bra ut, utan särskilt mycket piff. Om man nu vågar ha kort hår som tjej. Tur att håret växer riktigt jäkla fort på mig. Orimligt fort. Bra om jag nu skulle få ett infall att raka av skiten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/alltsa-haret/

2 kommentarer

    • Lenajanuari 7, 2016 kl. 22:06
    • Svara

    Hej på dig! Det är inte ofta jag har en åsikt som inte stämmer med din. Ofta läser jag och nickar och tycker att du har helt rätt, precis så är det. Fast om bilden visar din nuvarande frisyr, så tycker jag att den ser jättefin ut, du ser jättefin ut. Så den här gången nickar jag inte och håller med dig. Kram Lena

    1. Hej Lena, tack! R ger mig också komplimanger för håret, men jag har inte alls lyckats vänja mig vid att det är längre än vanligt. Det bara hänger där i vägen och så går det åt mer schampo och tar längre tid att torka…! Jag ska i alla fall försöka att vänja mig. Annars finns både klippmaskin och sax i badrumsskåpet. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.