Back in business då

Ja, back in business, nu drar allt igång igen efter jul- och nyårsledighet. Lite lugn start sådär, eftersom det är helgdag mitt i veckan också, och för mig är det nästan alltid hyfsat lugnt. Men nu och en vecka framåt är det ”mycket” att göra. I dag ska jag till min husläkare på vårdcentralen, och vi har tusen saker som måste fixas. Mediciner, det tar alltid halva tiden, och så hinner vi väl knappt med något av alla bekymmer eller intyg som måste göras.

I dag är det två saker som var viktiga. Nej, fel. Det är fem saker som är jävligt viktiga, men två som är akut viktiga. Jag vet ju redan nu att vi inte skulle hinna med någon av sakerna helt och hållet, så det gäller att prioritera och lägga en del av läkarbesökets tid på att boka in nya tider. Fler än en, och inte om 10 veckor som det blir när man ringer växeln och bokar en tid. Det är helt jävla sjukt.

Läkarbesök

Hur som, förutom att utstrålningen i benen är värre, förutom att jag inte har några mediciner och vi måste prova något annat, och förutom det där intyget om mina mediciner som Försäkringskassan försökt få tag på sedan i oktober, så måste jag ha ett intyg för att ansöka om färdtjänst (igen) snarast. Och så måste jag ha ett intyg för ansökan om assistans. Det funkar inte att R ska behöva åka hem från jobbet för att hjälpa mig med saker och få mindre i lön, så vi måste lösa det.

Jag förväntar mig att jag får nya recept, och att ansökan till färdtjänst blir färdig nästa gång vi ses. Jag har slutat hoppas på att saker funkar. Nästa intyg dröjer ytterligare ett par månader, om det inte kommer upp någon annat akut, och så får jag skjuta upp de faktiska fysiska symtom och sjukdomstecken som bör göras något åt så länge det går. Min husläkare sa en gång att han inte ens hade fem minuters administrativ arbetstid per vecka. Kul, särskilt när man inte får komma dit så ofta som man behöver. Blargh, hoppas att han är back in business också med full entusiasm, min falnar redan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/back-in-business-da/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.