Bästa halsduken!

Här är min absoluta favorit när det är kallt – den bästa halsduken ever! Det är som en krage man bara drar över huvudet, sen kan man vika den dubbel fram och och dra igen jackan ovanpå. Extremt mjukt fluff och härligt varmt utan något insläpp av vämjelig kyla. Jag tycker om att dra upp min ganska högt eftersom jag är en rätt så kylig person.

Arga Klara i bästa halsduken!

Jag fick den i julklapp av älskaren R förra året. Jag hade sett den i en butik när R var med mig, och sagt att den vore helt fantastisk att ha. Tomten snappar upp allt sånt där, riktigt bra. Även om förra vintern var ganska mild, så räddade den där halsduken mig från total utfrysning många gånger. Den var faktiskt så bra, att jag köpte en till efter ett tag. Inte för att det var något fel på den första, men bara för säkerhets skull om jag skulle råka klanta bort den eller om den inte skulle överleva några tvättar.

Tyvärr fanns det inga andra färger än brunt kvar när jag köpte den andra, och brunt är verkligen inte någon av mina favoritfärger. Den åker på när jag inte behöver se snygg ut. Eller alltså, brunt är okej och jag passar bra i brunt, men bruna kläder är oftast bara för tråkigt. Med svart är det lättare att matcha och piffa till saker. Nåja. Har inte kollat om det finns sådana här i år, jag har för mig att den kom från Glitter, av alla ställen. Otippat att de skulle sälja den skönaste halsduken jag någonsin provat. Men bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/basta-halsduken/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.