Bra väderapp, mindre bra väder

Har hittat några vettiga appar i Windows 10 efter uppgraderingen för ett par veckor sedan, bland annat en bra väderapp. Var på jakt efter en kalender, något som kunde påminna mig om att göra saker – helst med blinkande varningsljus och alarm till. Något sådant hittade jag inte, men de standardappar som var gratis är faktiskt riktigt hyggliga.

Kalendern jag använder heter något som är avancerat och svårt att komma ihåg, ”Kalender”. Likaså den väderapp jag hittat, den heter ”Väder”. Nej, det kan inte bli enklare. Hittade en till bra att-göra-lista-app, om det nu finns något sånt, ”Wunderlist”. Funkade lite si och så med påminnelserna i den, men den är överskådlig och jag har glömt flera saker som jag har kommit på igen när jag öppnat appen. Typ samma saker varje dag. Min väderapp visar tyvärr inte riktigt vad jag önskar för tillfället.

En väderapp i Windows 10 säger att det ska bli kallt!

Det blir mycket kallt med en högsta temperatur på endast -15.” Urkkk. Jag tänker inte gå ut i onödan i dag heller, men vad fasen – det ska vara skitkallt hela helgen och jag har inte gjort något sedan måndags. Jag vill ut och se något, uppleva något, åka någonstans. Kanske kan ta bilen någonstans och se oss om. Sist vi gjorde det när det var skitkallt ute gick det sisådär, eller till och med riktigt dåligt, men det var länge sen. Återkommer om den historien…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/bra-vaderapp-mindre-bra-vader/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.