Gardinerna är borta

Klockan är visserligen bara sex, men jag är ganska säker på att vi inte får upp gardinerna i dag. Trots att jag är helt säker på att han har sagt att vi har allt som behövs, så hade vi inte det. Gardinstång och väggfästen fanns, men det saknades en bricka för att sätta stången på fästet. Men vad som var ännu märkligare är att gardinerna är borta. De brukade ligga i en av mina byrålådor, men allt eftersom det tillkommit mer och mer prylar hit så fick de åka upp på vinden någon gång förra sommaren.

R har ingen aning om var, och kommer inte ihåg det, trots att det är han som har fyllt förrådet. Jag har inte ens nyckel dit. Blah. Det var lite lustigt när jag skickade med honom lite adventspynt när han gick upp till förrådet, då sa han:

Vi kan väl ha stjärnan kvar ett litet tag till?

Haha! Det är sånt man ska spela in. Den kom inte upp förrän dagen innan julafton, så den kan väl få sitta kvar i veckan också. Dessutom är det julafton i dag i de ortodoxa länder som går efter den julianska kalendern (vi har uppdaterat och använder den gregorianska), och därmed även juldagen i morgon. God jul.

Tomte, julpynt. R skulle sätta upp gardiner och ta bort lite adventspynt.

Men när projekt hitta gardinerna kommer igång har jag ingen aning om. Det är ju nästan 360 dagar kvar av året, och det verkar fortfarande vara lågt på priolistan. Eller en vecka, om man räknar med den julianska kalendern. Jag får nog göra det ett tag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/gardinerna-ar-borta/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.