Huvudvärk och sovmorgon

Äntligen fredag! Inte för att det spelar någon roll för mig, men det ska bli skönt att R inte måste kliva upp medan det fortfarande är mörkt ute i morgon bitti. Jag fick huvudvärk i går eftermiddag som höll i sig hela kvällen och långt in på natten innan jag somnade, så jag skulle nog också behöva sovmorgon i morgon.

Det dröjer länge innan jag somnar på nätterna nu och har gjort det i ett par veckor, och jag vet att det skulle underlätta om jag var ute mer. Sovandet alltså, huvudvärk har jag inte så ofta. Men så länge trottoarer och gångvägar är täckta av snö och is, och så länge det är iskallt ute, så låter jag helst bli för att inte hamna några steg närmare döden. Dessutom har jag inte någon som håller mig sällskap ute på dagarna heller, och med det här underlaget ute är det nog bäst att inte gå så långt hemifrån själv. Det suger.

Har gjort klart alla måsten för dagen, så jag funderar på att tona håret och kanske måla naglarna. Jag måste använda genomskinligt eller ljust nagellack om jag gör det själv, för det är svårt att hålla i något hårt och jag darrar som ett asplöv, och vem tycker inte att det är svårt att måla med fel hand? Det ser för jäkligt ut. Men axeln är hyfsad i dag så håret borde funka. Vad händer i kväll?

Nagellack, måla naglarna

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/huvudvark-och-sovmorgon/

2 kommentarer

    • Anna Voltairejanuari 23, 2016 kl. 13:05
    • Svara

    Pga huvudvärk, som kanske delvis beror på gprdagens möhippa och delvis det faktum att jag vaknade med feber kändes din blogg helt rätt idag. Häromdagen funderade jag på att byta namn på min egen blogg till Arga Anna eller möjligen GnällAnna…. Ju argare jag blir desto fker läsare. Folk verkar gilla sånt….

    https://www.voltairesvardag.com/?p=3950

    1. Haha, vilken jävla morgon, det är precis som här ibland :mrgreen: Hoppas att resten av helgen blir bättre!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.