Krokigt bäcken och gympaskor

Var hos naprapaten i går, alltså. Det blev lite bråttom, för jag fick inte på mig skorna, så jag blev tvungen att ta de som jag bara kan glida i med ett skohorn – gympadojorna. Inte helt optimalt i vintervädret, men det är bättre med gympadojor än inga skor alls. Mitt bäcken har varit så krokigt i några dagar att man ser hur olika jag är på vänster sida (som ser normalt ut) jämfört med höger sida. Det är inte alls samma silhuett, bara krokigt och buckligt, och det syns även om jag har kläder på mig. Och kläder som är pösiga över höfterna äger jag nog inga – jag skulle se ut som en boll för jag har ganska breda höfter ändå.

Nåja, inget jag kan göra åt den saken heller. Hellre ett krokigt bäcken än inget alls, etc. Det blev alltså fokus på det hos naprapaten, och jag kände mig lite mindre bucklig och ojämn när jag gick därifrån. Det är skithalt på golvet på mottagningen, så jag gjorde nästan en vurpa på första steget ut genom hans dörr. Ehh, det hade varit nåt… Gick inte sönder i alla fall, så jag åkte hem och vilade resten av dagen. Är alltid dålig efteråt, när kroppsdelarna återgår till rätt plats.

Kugghjul. Har ett krokigt bäcken.

Vi pratade lite om träning, jag berättade hur jag känner och vad jag måste ha hjälp med vad gäller styrketräning, och han skulle diskutera med kollegorna om det var något de kunde hjälpa till med. Jag nöjer mig ju med smärtlindring en gång i veckan, som håller i sig i några dagar, och jag har varit sjuk så länge att jag inte förväntar mig mer. Jag kommer inte att bli frisk, så att kroppens mekanism fungerar och att musklerna inte krampar är tillräckligt. Men vi får se vad de har att erbjuda. Tyvärr skulle naprapaten flytta från stan om en månad, men vi ska ses varje vecka tills dess och sedan kommer det en ny som kommer att ta över mig. Vi får se vad det blir av det här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/krokigt-backen-och-gympaskor/

3 kommentarer

  • Piia-Liisa Pisaljanuari 19, 2016 kl. 17:24
  • Svara

  Hej!
  Nu var det länge sen jag kommenterade. Men jag läser så gott som alla inlägg du skriver. Din blogg är en inspirationskälla, och har bidragit till att jag själv börjat blogga. Skriver lite om tankar kring livet och döden och en massa annat, men också om vardagen för en EDSare. (Se t ex mitt senaste inlägg https://wordpress2202.wordpress.com/2016/01/19/utflykt/ )

  Ville mest tacka dig för att du inspirerat mig och bidragit till att komma igång med något jag tänkt på länge, men som inte blivit av.

  Tack Arga Klara för det 🙂

  //Piia-Liisa

  1. Hej, vad roligt, ska genast in och läsa! Det är så skönt att få skriva av sig lite ibland, och att ha lite sysselsättning! Och TACK! 🙂

    • Piia-Liisajanuari 21, 2016 kl. 18:14
    • Svara

    Tack för att du läst och kommenterat. Det gjorde mig glad. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.