Kylan kommer!

Jaha, nu ska den där värsta kylan komma. Läste i tidningen att det väntas bli ner mot 20 minusgrader i helgen, fy fasen. Nu är det faktiskt ingenting jag faktiskt måste göra utomhus i helgen, men det är ju alltid kul att hitta på något när R är ledig. Och självklart frös det där vidriga slasket på rejält i går. Dessutom kom det några centimeter snö till.

Mysigt. Inte alls. Det går ju inte att vara ute i 20 minusgrader när man är skraltig och får feber av ansträngning. Visserligen går det inte bra för mig att gå på trottoarerna och gångvägen där jag bor ändå, men nu är inte elrullstolen ett alternativ heller. Möjligen den manuella om R kör mig, men det är ändå alldeles för kallt att sitta stilla om den där kylan slår till. Det är för kallt en mer normal vinterdag också.

Vintrigt lantställe, hav och brygga, snö

Vackert men isande kallt. De som vet påstår att det ska komma lite varmare luft på måndag.Jag har ärenden ut på stan både på måndag och på tisdag, så jävlar om den där varma luften inte är här klockan tio på måndag förmiddag. Helst ska den ha runt 25 plusgrader. Urkkkk. Skulle behöva vara på en handikappanpassad turistort i solen till maj eller så. Vad fasen ska vi nu hitta på i helgen!?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/kylan-kommer/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.