Mör som en deg

Var hos naprapaten i går. Eftersom jag knappt hade sovit var jag riktigt jävla mör i hela kroppen, mest i nacken och axlarna. Mör som en mördeg typ, en deg som knappt håller ihop. Mördeg är gott förresten, jag måste baka mördegskakor någon dag.

Fast å andra sidan har jag gått upp ett par kilo efter det senaste medicinbytet för en dryg månad sedan, och även om jag fortfarande är ganska smal (enligt de flesta människor utom affären Vero Moda som anser att jag är XL), med ett BMI på 22 så känns den extra belastningen i knäna. Det gjorde det inte när jag vägde två kilo mindre, så jag bör väl inte proppa i mig så många kakor. Fast de här brukar bli goda.

Syltkakor eller hallongrottor. Receptet på perfekta syltkakor. Mördeg, mör.

Men nog om min deg, tillbaka till naprapaten. Det första han sa var faktiskt att jag såg mör ut, så han behandlade nacken och så frågade han en massa om hur olika kroppsdelar kändes och vad jag trodde att det berodde på. Just nacken tyckte varken han eller jag att det var några konstigheter med, så han limmade ihop mig så gott det gick. Pratade lite om det fortsatta läget och vad som kommer att hända när han slutar. Han kommer att informera den som tar över projekt Klara om allt vi har pratat om och vad han har gjort, och vad som funkar.

Gick därifrån med en skönt avslappnad nacke, gjorde de ärenden jag planerat sedan innan och var seg som fyfan resten av dagen. Vad jag gör i dag? Vattnar blommorna, för det glömde jag i tisdags. Av någon anledning påminde inte min listapp mig, jag ska ta bort den och använda den briljanta kalendern i stället. Men det är allt jag har planerat i dag, förutom att möjligen ta en onödigt lång varm dusch. Vad händer hos dig i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/mor-som-en-deg/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: