Promenad i strålande sol

Ehh, the quickest nope that ever noped, tänkte jag ju i morse när snön yrde i luften utanför och allt var en grå massa, men sen gick det över. Med råge. Det var tänkt att vi skulle åka hem tidigt i dag, men det brukar aldrig bli som planerat när det gäller hemåkning. R hade saker att göra, och sen skulle vi ta en promenad. Men då, efter lunch, var det strålande fint väder och ganska blå himmel, och det blev en ganska lång promenad.

Promenad i fina vädret på lantstället

Lite skillnad jämfört med den där grå massan i morse, men det bet faktiskt hyfsat hårt i kinderna i dag också. Inte trevligt. Försökte att få svärisarnas hund att frivilligt gå bredvid mig i stället för några meter åt sidan, framför eller bakom, och det gick hyfsat bra. Jag kan ju inte direkt bli medryckt av kopplet eller hålla emot om hon får för sig att jaga en hare, och då funkar det inte heller om hon tror att hon får göra vad hon vill när det är någon annan än husse och matte med. Lite ynk och gnäll över att inte få gå tio meter framför, men sen gick det alldeles utmärkt. Och märkligt nog gick det bättre utan koppel än med. Tills vi nästan var hemma igen och en av hundkompisarna var där för att leka.

Det var redan mörkt när vi kom hem, och sent. För sent för att knappt  ens orka packa upp och ha sig. Dessutom hade skitvädret kommit till stan, så det snöade och var ganska kallt och otrevligt. Blääh, när kommer det fina vädret hit? Jag ska i alla fall inte göra ett dugg mer i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/promenad-stralande-sol/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.