Sent men gott – paella

Det verkar bli en sen middag i dag, klockan är redan några minuter innan sju och jag vet inte riktigt när R kommer hem. Han har mycket att göra med jobb den här veckan, och han vill hinna klart lite annat också. Jag lagar paella – lättlagat som tusan bara man orkar skära saker i småbitar.

Ingredienser till paella; chorizo, kyckling, paprika, lök, vitlök, tomater, ärtor

Ett berg chorizo, lite kyckling, lök, vitlök, paprika, tomater, ärtor. Det blir toppen, gillar verkligen paella. Jag skär och hackar ju alltid mat i omgångar under dagen för att inte paja händerna helt och hållet, och har man kommit så här långt lagar resten av maten i stort sett sig själv. Om en dryg halvtimme sitter jag med en gigantisk portion paella och är glad över att jag kan laga så god mat. Som om det vore svårt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/sent-men-gott-paella/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.