Stryper någon

Jag såg den här roliga bilden på en plastförpackning för ett tag sedan, och den fick mig att skratta högt! Är det inte snarare så att man vill prova att stoppa påsen på någons huvud när man ser den, bara för att kolla om personen beter sig som på bilden? I och för sig ser det ju ut som om någon har stoppat påsen på sitt eget huvud, snarare än att han stryper någon annan.

Plastpåse på huvudet, varningstext. Stryper någon.Haha! Och varför håller den tecknade människan handen för halsen som när man stryper någon? När man har en påse på huvudet håller man väl inte handen för halsen? Eller gör man det? Jag skulle nog snarare försöka göra ett hål i toppen. Det finns ju mängder med skämt om fula partners, påsar och sex, där det brukar sägas att om en partner bara är måttligt ful räcker det med en papperspåse över huvudet. Är partnern verkligen skitful får man ta en av plast så att man stryper denne… Och som vanligt rekommenderar jag inte att ni provar.

Visserligen kan man inte ta för givet att folk inte är dumma i huvudet så att de provar att stoppa en påse på huvudet, så det kanske krävs en sån här varningssymbol. Men när de gör den så här rolig, är det nästan så att den bjuder in till att prova, snarare än att avskräcka. Det ser lite ut som om den stiliserade gubben har en gagball i käften. Jag är faktiskt ganska osäker på om ett barn (som är för litet för att veta att det är farligt att trä en påse över huvudet) skulle förstå det bara genom att se den här bilden – vad tror du?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/stryper-nagon/

1 kommentar

    • Anders Lindbergaugusti 5, 2020 kl. 20:05
    • Svara

    du får gärna prova sätta en plastpåse över mitt huvud och dra åt den, samt prova att strypa mig lite lätt, jag går igång på det, inte nödvändigtvis sexuellt, jag vill ha kläderna på mig, men jag gillar denna sk grej, med påse över mitt huvud som någon kvinna håller åt över mitt huvud. låter det sjukt? finns värre saker…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.