Tangentbordet funkar!

Jag lyckades faktiskt uppdatera burken till Windows 10 häromkvällen. Drog ur USB-porten som går till tangentbordet och musen, och öppnade tangentbordet på skärmen när allt var klart och det var dags att logga in. Märkligt nog såg det inte alls ut som när jag försökte uppdatera första gången. Det kom upp en massa inställningar och grejer, och när det var färdigt pluggade jag in tangentbordet igen. Det installerade sig självt på några sekunder, och allt verkar funka hittills.

Det har väl kommit uppdateringar sedan dess, antar jag, och det var ju ett par månader sedan jag provade sist. Ska försöka leta upp lite bra appar, skulle till exempel behöva en vettig kalender eller ett schema. Någon som har lite tips på bra sådana, eller andra gadgets som är bra? Skulle behöva en kalender där man kan lägga till påminnelser, helst sådana som poppar upp på skärmen eller skickar en påminnelse som SMS. Det verkar ju finnas en miljard appar, så alla sådana tips mottages tacksamt.

Post-it, anteckning, block

Och självklart vill jag även ha saker som inte egentligen är nödvändiga, men som är roliga eller underlättar livet lite grann. Ett budgetverktyg vore bra, och även något som kanske egentligen är en kalender, där man kan göra matschema för en vecka eller fyra framöver. Ja, hur som, skönt att tangentbordet funkar nu. Det är väldigt bra och ergonomiskt, och det var inte gratis. Så tipsa mig – vad är bäst med Windows 10?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/tangentbordet-funkar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: