Tona håret billigt!

Färgade håret för ett par dagar sedan. Hittade det märke och den nyans jag brukar använda när jag var inne på Ö&B för första gången på åratal för en vecka sedan, till ett väldigt bra pris. Om man går på salong är det ju omöjligt att tona håret billigt (eller färga det), åtminstone här. Det kostar från 6- 700 spänn och uppåt, om man bara färgar utväxten.

Mitt hår växer så jäkla snabbt, det blir åtminstone två-tre centimeter längre på en månad. Visserligen är det inte supertydligt eftersom jag färgar det i bara en nyans mörkare än mitt eget hår, men det är väldigt skönt att känna sig så snygg det går när man har varit sjuk länge. Och att tona håret billigt är ett måste, för min del, i alla fall.

Tona håret billigt, Mood hårfärg

40 spänn för ett paket, ett riktigt kap. Och eftersom det är så nära min naturliga hårfärg spelar det faktiskt inte alls någon roll om det blir lite ojämnt någonstans, det syns inte. Skulle aldrig drömma om att betala 15-20 gånger så mycket för att göra de på salong, och eftersom jag bara färgar utväxten gör det mig inte ett dugg om just det där märket sliter mer på håret än vad salongernas hårfärg gör. Och det finns alltid någon man kan be om hjälp om det inte går så bra.

Jag är i alla fall helnöjd med den där färgen från Mood för 40 spänn. Den luktar inte sådär starkt och hemskt som en del andra sorter gör, det är väldigt enkelt att blanda färgen. Det är ingen dum tub man måste krama ur ovanför en liten vinglig flaska – för de varianterna är ju värdelösa – och färgen ser precis lika snygg ut som vilken mörkbrun färg av annat märke som helst.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/tona-haret-billigt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: