Trasig i armbågarna

Var hos min naprapat i går. Var fortfarande ganska hygglig i kroppen efter den ordentliga genomgången hos Dr. Feelgood för bara några dagar sedan, så vi testade småsaker. Armbågarna. Det har sagts att jag har både golf- och tennisarmbåge, plus lite annat smått och gott, så förutom skonsam träning kan jag inte göra mycket annat än att vila armbågarna när de gör ont. Det är faktiskt inte alls särskilt roligt att sova med robotarmarna på. Kan inte böja eller vrida armarna, och självklart blir jag törstig eller kissnödig eller bara vrider och vänder mig i evighet när jag har dem på mig på natten.

Ortoser för armbågar. Ont i armbågarna och händerna.

Han klämde och tryckte och vred ganska försiktigt, men det gjorde ont. Inflammation. Fast han behövde inte göra särskilt mycket för att det skulle kännas som min arm hade genomgått ett tungt pass på gymmet. Märkligt. Om jag hade haft friska händer hade jag ju kunnat klämma på mig själv, men det går ju inte.

Han behandlade inte båda armbågarna utan bara den vänstra, där det är värst. Får försöka jämföra och utvärdera hur det blir tills vi ses om en vecka. Den som tycker att man blir handikappad och inte kan göra särskilt mycket när man har ont i ryggen, har helt klart aldrig haft händer och armar ur funktion. Har jag bara ont i ryggen kan jag ändå ligga och läsa en bok eller spela ett spel, det är omöjligt när även händerna och armbågarna gör så ont att jag blir spyfärdig av att vika ihop armen. Hur som, när jag klev ut därifrån gled jag lite i det där jäkla slasket och fick ryggskott. Så lägligt…  Bah samt humbug.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/trasig-i-armbagarna/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.