Viktiga frågor

Ughhh. I går fick jag inte mycket gjort, jag väntar på svar som aldrig verkar komma, och skickade samma frågor ytterligare en gång utan att ens få en bekräftelse på att de blivit mottagna eller om jag någonsin kommer att få svar. En del saker har dröjt flera månader redan, och det är frustrerande i längden att känna sig ignorerad. Visserligen löste sig en av sakerna framåt kvällskvisten, så jag kunde ta tag i lite saker runt klockan fyra. Alltid något!

Frågetecken

Vad som är viktigt för en människa är inte viktigt för en annan, det märks tydligt när man måste fråga fler än en gång och ändå inte får ett dugg tillbaka. Hade det varit personliga saker hade jag blivit ledsen, men det är jobbsaker som helt klart är mer angelägna för mig som inte har någon inkomst, än för i stort sett vem som helst annars.

Vad vill jag säga med det här då? Tja, inte så mycket mer än att det förmodligen lönar sig att ta alla på allvar när de frågar saker. När någon undrar något eller behöver information, så gör de inte det för att vara jobbiga eller för att störa – de gör det för att informationen är av avgörande betydelse för dem. Det är viktigt att få svar på sina frågor. Oavsett hur oviktigt det kan tänkas vara.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/01/viktiga-fragor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.