Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag. Jag tycker inte att det är något speciellt, och jag tycker att det är ganska dumt att förvänta sig att ens partner ska hitta på något. Gör man inget själv kan man kanske inte förvänta sig mer av den andra parten heller, oavsett vad det är.

Vi brukar aldrig köpa presenter eller blommor, men det har hänt att vi har försökt oss på att gå ut och äta på alla hjärtans dag. Det kan gå fruktansvärt fel när man inte har bokat bord flera månader i förväg – tro mig.

Många restauranger brukar ha särskilda menyer på alla hjärtans dag, och så går det inte att beställa något annat. Märkligt, men det är en sån där när de kör löpande band-principen. Alla ska ut fort så att nästa par som är desperata för att få ett bord kan komma in och spendera pengar. Nu har vi ju ändå en del åkande att göra i dag, så att äta ute är inte ett alternativ i alla fall.

Vi brukar köpa en ask geléhjärtan eller choklad ett par veckor efter alla hjärtans dag i stället, när butikerna är desperata för att bli av med allt de köpt in i överflöd, som inte gått åt. De är väldigt goda.

Choklad i hjärtformad ask

Jag gillar R alla dagar. Jag behöver inte någon fjantig ”högtid” skapad av handeln för att fira honom. Trots att han övervägde att byta bort mig mot en motor tidigare i veckan. Ja, men det var inte så allvarligt som det låter, mer som ett skämt.

Någon ville ge honom en motor, under förutsättning att han gjorde något coolt med den, men jag opponerade mig och sa att han fick välja mellan mig och motorn. Han behöll mig. Det vara bara en pojkdröm i honom som så gärna ville ha den där prylen. Prylar… Så många, så lite tid. Och bara en Klara.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/alla-hjartans-dag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.