Allt får plats i garderoben!

Puh, det var galet jobbigt att rensa ur garderoben i går – trots hjälp – men det blev himla bra! Har inte slängt eller gett bort många plagg de senaste fem åren, så det blev en del. Syrran hjälpte till att tömma hela garderoben, städa  hyllorna, och lägga tillbaka det som skulle in igen. Jag behövde bara säga vad som skulle sparas, flyttas till lantstället eller ges bort/slängas, och prova några saker.

Hade både en massa för stora kläder och för små. Och en massa saker som jag inte ens kan knäppa eller få på mig, och de åkte ut. Finns ingen anledning att spara på sånt som jag inte kommer kunna använda utan hjälp, när jag har andra saker som fortfarande funkar. Två papperskassar med sådant åkte ut (och en del blir till trasor åt R), och en kasse med trasiga väskor och skor jag inte kan använda. Syrran fick en hel papperskasse med saker som passade henne men inte mig, och två par skor. Bra att det går att återanvända och byta saker ibland.

Nya skor, fått av svärmor! Tofflor, sandaler och spetsiga kängor. Rensat garderoben.

En papperskasse fylldes med prylar som jag kan använda på lantstället, lite slit- och slängsaker som jag egentligen inte har lust att gå runt och träffa folk i, så slipper jag ta med saker varenda gång jag ska dit, och en kasse med några par så gott som nya jeans och ett par andra saker i nyskick som jag ska försöka sälja. För första gången på evigheter får mina kläder plats i garderoben, och slipper ligga framme i en bokhylla. Grymt. Fingrarna och axlarna var helt paj efteråt och jag somnade som en stock, men jäklar vad skönt att det äntligen är gjort!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/allt-far-plats-i-garderoben/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.