Bedrägeri av OxoPub

Vilken dag. Jag har avstyrt en jävla bedragare från Frankrike som försöker sälja länkar på min sida till olika företag genom en plattform som inte gör ett dugg för att kontrollera vem som äger sidan och inte kräver någon som helst form av verifikation. Bedragaren heter Pascal Rozier genom sidan OxoPub (de var en legitim sida tills för knappt ett år sedan, nu finns den inte ens kvar online) och sidan som godkände skiten heter SeedingUp.com. Lita inte på någon av dem. Ni kan kika på bedragaren på Oxopub här.

Jag kontaktade SeedingUp och frågade dels hur de kunde godkänna att vem som helst kan försöka lura folk som vill annonsera genom att sälja länkar på sidor de inte har någon som helst anknytning till, och hur de inte tillåta webbsidor utan att ha någon slags verifiering gällande vem som äger dem. Och hur kom jag på att det ens fanns en bedragare? Jo, en annonsör kontaktade mig och frågade varför det inte fanns några länkar på min sida trots att han köpt dem genom OxoPub.

Har inte fått svar från SeedingUp på hela dagen, och undrar verkligen vad de har att säga om saken. I realiteten skulle det typ gå att registrera sig för att sälja länkar på några av världens största webbsidor eftersom de inte kollar upp ett skit, och jag undrar hur de löser återbetalningen av de pengar som folk har betalat. Ett solklart fall av bedrägeri, vore kul om de hörde av sig snart och slutade dra folks namn i skiten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/bedrageri-av-oxopub/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.