Behandling och utebliven shopping

Nu ska jag snart in och träffa Dr. Feelgood. Och jäklar, vad det ska bli skönt. Har nästan aldrig längtat efter en behandling så mycket, för jag har varit dålig länge. Sist jag var där träffade jag ju på en liten skitgullig kattunge i väntrummet, det var väldigt oväntat och himla kul. Undrar om jag har samma tur i dag, det är inte helt omöjligt.

Kattunge i väntrummet hos Dr. Feelgood. Bra terapi i stället för behandling!

Syrran blev lite inspirerad av vår rensning av min garderob i går, och hon ville gärna gå och shoppa lite nytt någon dag. Vi fick presentkort på H&M av farsan för ett tag sedan, och jag skulle gärna också leta efter något nytt, men de har haft så jäkla mycket skit det senaste året att det inte är klokt. Förhoppningsvis är väl vårens nyheter något att ha, för det kan definitivt inte bli sämre än vad det har varit sedan i somras.

Vi hade i alla fall tänkt gå och kika på något i eftermiddagen, men jag orkar inte i dag. Det blir lite för mycket åkande, och dessutom så går jag inte alls bra nu. Det blir nog bättre efter dagens behandling, men då är det synd att belasta för mycket. Jag hänger med en annan gång i stället, och vilar upp mig efter veckans pärs i förväg i eftermiddag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/behandling-och-utebliven-shopping/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.