Drar iväg på lunch i dag!

I dag drar jag iväg på lunch som planerat med kompisarna på kontoret. Förrförra kontoret, men jag var där så länge jämfört med det senaste stället jag jobbade på, att det fortfarande räknas som ”jobbet”. Fast jag inte jobbar där och inte har gjort det på länge. Det känns ändå som ”min” arbetsplats, och kanske en vacker dag finns det jobb på 25% för mig där igen. Man vet aldrig hur det blir i livet.

Har med mig en smarrig lunchlåda jag gjorde i förrgår, då slipper vi spendera tid och pengar på att gå och handla mat eller sitta i en bullrig restaurang, och kontoret är ändå så himla trevligt att det är perfekt att sitta där och käka. Fredagar är den lugnaste dagen där också, så det kommer inte att bli så stressigt när lunchen nästan är över, och med lite tur kan jag småprata med folk några minuter extra.

Arbeta, jobba vid dator

Veckans stora begivenheter i dag, alltså. I går satt jag verkligen nästan hela dagen med pappersjobb, för att i framtiden ha så lite pappersjobb som möjligt. Föra över allt till dokument och maila till mig själv så att det är lätt att kolla upp och uppdatera när något händer, och slippa papper. Skriva saker för hand är som sagt inte min grej nu för tiden. Tänk om det inte hade funnits datorer, då skulle jag knappt kunna jobba med något alls. Nåväl, jag måste duscha och äta piller. So lång.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/drar-ivag-pa-lunch-i-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.