En läkande vän

Testade mina nya akvarellpennor i går, och det blev en liten enkel sketch om hur en vän kan ha en läkande effekt – oavsett vad det är som behövs läkas. Så där brukar jag ligga i sängen på nätterna, och det blir alltid lite bättre med en varm, purrande pälsboll. En liten realityserie om mig.

Akvarell om en läkande vän, en katt som ligger på en sjuk människa

Lite färglös och tråkig, men jag ville testa hur akvarellpennor funkar och vad som blir helt galet. Katten ser lite ut som en säl, den blir fetare och fetare för varje bild, men så är det när man ritar på fri hand. Nästa grej blir betydligt mer färggrann och med ett roligare motiv.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/en-lakande-van/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Petter on februari 8, 2016 at 18:24
  • Svara

  Jaså.. Min sovstil liknar mer din katts. Jag ligger hoprullade tills kroppen säger ifrån och då blir det på mage och raklång. Tar inte lång stund innan rygg och nacke ber mig byta ställning. jag borde verkligen lära mig att sova på rygg.

  Har aldrig provat akvarellpennor. Ser lite kul ut. Undrar om det får plats fler pennor hos mig? Har ju redan en uppsjö av andra modeller. Borde faktiskt rita mer åt mig själv. Blir mest ritande med omgivningens avkommor. 😀

  1. Jag har inte så mycket att välja på med ryggdelen av sängen uppvinklad, till kattens lycka. Ligger också helst ihoprullad, men då har han ju ingen bra plan yta att ligga på. 😀 Akvarellpennor var väldigt roligt, lite rita, lite vatten och betydligt finare än med bara vanliga pennor!

  • scytale on februari 8, 2016 at 20:46
  • Svara

  Mina grannar har två spolformade sälkatter…måste ju va en alldeles särskilt mysig kattras?!

  1. Ja, de är de bästa! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: