Fått sova med hög värme!

Riktigt fint väder här ute i spenaten i dag! Solen värmde bra genom fönstren på dagen, och trots att golvet är väldigt kallt så fryser jag faktiskt inte. Sovrummet är väldigt litet, och vi brassade på ordentligt med värme där i går kväll. Det var väldigt behagligt när jag gick och lade mig, men jag körde igång min elektriska madrass bara för att. Det var så skönt att jag dog en smula, eller i alla fall somnade. Som en stock.

Vaknade inte en enda gång på hela natten och klev upp vid halvtio, och jag har börjat få till dosering och tid på medicinen jag fick tidigare i veckan, så för första gången på länge har jag somnat relativt fort och sovit bra. Fantastiskt.

Säng

Vanligtvis brukar jag stänga av värmen i min madrass när sängen är riktigt varm eftersom jag oftast inte har hunnit somna då, men det blev inte så. Det var väldigt varmt i morse när jag vaknade, men det gör inte mig något. Jag hade inte hunnit anstränga mig något, så jag hade inte feber heller.

Spenderade förmiddagen med att hjälpa ”svärisarna” installera och komma igång med en ny dator. Den gamla hade hängt med i åtta år och började klaga högljutt över det mesta, eftersom Windows Vista inte riktigt funkar med allt längre. Men nu fick vi igång allt, utan felmeddelanden när man vill skriva ut något, och allt det viktiga funkar. Snabbare och enklare.

Sen blev det en promenad med vovven, och det började snöa. Vi käkade middag hos dem, drack ett glas vin eller två, och nu efter middagen är det faktiskt några centimeter snö på marken. Det där onämnbara på TV så här års börjar snart, men vi ska lägga pussel i stället. Ett stort jävla stenpussel som ska bli en kamin. Jag ser på och försöker peka med hela handen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/fatt-sova-med-hog-varme/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.