Kort vinter

Februari börjar ju jäkligt bra med plusgrader de närmaste tio dagarna! Eller ja, ner till nollan någon dag kanske, men inga minusgrader och framför allt ingen jäkla snö. Och eftersom det ser ut som om vädret ska hålla i sig så här, om än grått och kanske regnigt, till mitten av februari, så är det inte mer än en eller max ett par månader kvar av vintern sen. Och jag tror inte att det blir 20 minusgrader när april har kommit.

Ytterligare en väldigt bra vinter, måste jag säga. Skulle vilja gå ut och gå en promenad med R i kväll, men det är mycket jobb och man vet inte riktigt när han kommer hem. Dessutom tränar han benen så hårt att han gnyr när han tvingas böja på sig. Hehe.

I dag har jag precis ingenting inbokat, men som vanligt kommer det väl upp ett och annat att ta itu med under dagen. Säkert inget mer spännande än att mina strumpor hasar ner, eller att hela jävla paketet med knäckebröd är söndersmulat när jag öppnar det.

Hur som helst, SeedingUp.com stängde ner OxoPub i går och allt är frid och fröjd igen. Alltid något – en del saker i det där är uppenbarligen lite skumma eftersom de omöjligen kan kolla alla webbsidor som registreras, men det är i alla fall ingen som tjänar pengar på min bekostnad.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/kort-vinter/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.