Läskigt

Min vän, bästa E från Norrland, fick mitt hjärta att hoppa lite ur led för ett par dagar sedan när han skickade ett meddelande om att han skulle opereras dagen efter. Jag trodde först att det var något stort och läskigt, men efter lite snack så var jag försäkrad om att han inte skulle genomgå någon större grej. Han skulle till och med kunna promenera hem efteråt och gå och jobba dagen efter.

Men det lät lite läskigt ändå, de skulle borra ett litet hål i huvudet på honom. Tänk er ljudet när de ha skurit upp huden och skrapat bort köttet in till benet, för att sedan borra. Även om man är lokalbedövad låter det ju helt klart värre än att gå till tandläkaren – något som sjukhuset hade jämfört operationen med.

Allt gick bra och han skickade en rolig bild på ett huvud i bandage efteråt. Även om jag är sjuk och jävligt risig ibland så oroar jag mig mer för när andra är sjuka eller ska genomgå något som är lite läskigt, men det är väl så med de flesta, antar jag.

Om jag ska vara ärlig så känns är det faktiskt bättre att vara orolig för någon annan än för mig själv, en liten stund i alla fall. Kan inte vara särskilt roligt i längden dock. Hur som helst, slutet gott, allting gott, framtiden ser lite bättre ut än vad den var förut.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/laskigt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.