Lunch och fix

Fullt upp, hela dagen. Fixa i ordning för att gå och käka lunch, vilket var väldigt trevligt i vanlig ordning. Gillar verkligen alla där, folk är inte bara trevliga utan även riktigt smarta och ödmjuka. Det föll några lätta snöflingor vid tiden jag skulle åka, så jag var lite orolig för om jag skulle hinna fram i tid. Som vanligt, men jag hann faktiskt. De satt på möte innan lunch, och lunchen blev ett väldigt bra avbrott i vardagen. Precis som förväntat. Vi bokade in lite saker i framtiden, sen drog jag hem och började packa lite.

Åkte till Rs jobb på kvällen, sen körde han oss vidare till lantstället där vi ska spendera helgen. Det kommer säkert att vara lite kallt i morgon bitti, men jag har alla mina varmaste saker med mig, plus den elektriska madrassen och elfilten jag redan har där nere. Vi ska inte göra något särskilt, bara slappa och se om huset står kvar. R skulle fila lite på kaminen, och jag ska hjälpa “svärmor” med en dator. Klappa hunden.

Svart hund, labradormix

R frågade om det var något särskilt jag ville göra, och jag räknade upp en hel massa saker. Bli skjutsad på spaken (trots att det inte finns någon snö), leta sälar och havsörnar, fiska, palla äpplen och så var det något mer orimligt också. Han bara suckade, fast han tyckte nog att det var lite kul ändå. Vi kom fram ganska sent, så i kväll händer det inte särskilt mycket. Vi får se. Vad gör du i helgen?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/lunch-och-fix/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.