Magi och skoputs

Vilken dag. Kroppen är skit, som vanligt, men jag kom iväg till Dr. Feelgood i alla fall, och han utförde lite av sin magi. Han bara rätade ut mig lite grann, och jag dog lite på behandlingsbordet. Utstrålningen från diskbråcken ner i benen höll på att ta kål på mig, och armbågen likaså. Han undersökte lite, insåg på en gång att det var leden i armbågen som var problemet och plåstrade om mig med en ordentlig tejpning. Vi pratade lite medicin, och han föreslog ett byte av antiinflammatoriska. Det är sånt jag ändå har hemma, så jag testar resten av veckan.

Mediciner, piller, smärtstillande

Tårarna rann när han hanterade mig, det kändes som om jag blev överkörd av ett tåg och knivhuggen samtidigt, fastän han egentligen gjorde så lite och så försiktigt det bara gick. Nån slags magi hände i nacken efter att han grejade med den, och som vanligt gjorde han ett utomordentligt jobb med att prata och få mig att skratta ändå. Och så säger han saker under tiden som han vet att jag irriterar mig på, käcka livscoach-citat som vi båda hatar, bara för att jag ska skratta.

-But you know, having a bad day makes you appreciate your good days more!

– That makes me want to punch you in the face.

– I know!

Ärlighet när man är hos doktorn varar i längden! Kunde knappt ställa mig upp efteråt, men efter en stund på benen kändes det lite mer avslappnat och behagligt i kroppen. Och vet ni vad han avslutade med, efter att ha hjälpt mig med allt? Han såg att mina skor var lite smutsiga, så han putsade dem! Haha! En specialistläkare med vidareutbildningar upp till öronen putsade mina skor, för att han kunde, för att jag skulle slippa, och för att jag skulle få mig ett skratt. Ett Kodak moment, helt klart. Det finns fortfarande goda människor, Dr. Feelgood fick sitt smeknamn av en anledning.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/magi-och-skoputs/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: