Mjukaste filten ever

I helgen när vi träffade syrran fick jag min julklapp. Jag visste ju vad det var, men tomtenissarna hade inte hunnit leverera den innan julafton och vi har inte setts sedan dess. Och det var precis vad jag har behövt den här veckan när jag har varit så himla trött och sjuk – den mjukaste filten i hela världen. Jag skämtar inte. Det är nog det mjukaste jag någonsin har haft.

Filten är grå, av märket Heat Holders från Clas Ohlson, precis som jag hade önskat mig i julklapp. Stor nog för två personer (minst), riktigt varm och så sjukt mjuk att till och med katten verkade förvånad.

I går hade jag verkligen slut på energi efter läkarbesöket, jag var kall, hungrig och hade skitont, så jag låg under min filt och lyfte inte många fingrar förrän R kom hem väldigt sent. Så här blir det nog några dagar till, men nu har jag i alla fall fått medicin. Puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/mjukaste-filten-ever/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.