Mögel och mör

Träffade bästa M i går. Vi sågs i stan för en fika, och R var med också. Hamnade på Starbucks och beställde en blåbärsmuffins – något som brukar vara ätbart i stort sett överallt, men trots att jag är en godisgris var jag inte särskilt imponerad. Väldigt märklig bismak, lite åt mögel, men den var väldigt färsk. Inte bra. Synd på blåbären.

Blåbär. Åt en blåbärsmuffins på Starbucks med bismak av mögel.

Jag hade ett ärende, M hade två, och R hade ett. Mitt ärende gick bra, jag hittade det jag skulle ha på Clinique, köpte det, och upptäckte att personalen hade tagit fram fel produkt när jag kommit hem och öppnat asken. Blrgh. Man tar ju inte fram några av deras produkter själv, och inte tänkte jag stå där och öppna och kolla bland en massa folk och med trasiga händer. De hade dessutom packat in asken i papper och påse redan, och det fanns bara en sort av det jag skulle ha. Trodde jag, det var den enda som stod framme på display, men tydligen hade de andra varianter i sitt lager.

Mögel. Måste verkligen dit och byta, det finns inte en chans att jag har eller någonsin kommer att få användning för den varianten jag fick i stället. Hur som, R ångrade sig efter ett tag och orkade inte göra sitt ärende, som innebar att gå in i en klädaffär, och M hittade inte det han var ute efter. Så vi åkte hem till mig i stället och gjorde hamburgare.

Jag var trött efter tiden på stan, men R och M höll låda den största delen av kvällen och jag var nöjd ändå. Puh, jag är fortfarande helt mör efter den här veckan. Ska iväg på en sak i dag också, om än rolig, men sen får jag vila ett par dagar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/mogel-och-mor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.