På väg mot 70-talet

Håret. Igen. Nu har det vuxit så pass att det täcker öronen helt och hållet, och det är bara någon centimeter kvar tills allt är ungefär lika långt överallt. Jag har inte vant mig, det känns fortfarande konstigt att det är något som fluffar runt i nacken och över öronen, men det är inte så tokigt när det är kallt ute. Men det känns som om min frisyr snart hade passat finfint på 70-talet.

Arga Klara. Min frisyr hade passat bättre på 70-talet.

Det liksom fluffar iväg utåt på min vänstra sida så att det ser ut som om jag står där det blåser – hela tiden. Men inte på min högra sida, där böjer det sig inåt, vilket bidrar till fläkt-effekten. När det är helt nytvättat, som på bilden, är det helt okej. Det går att missta för självfall en liten stund, fast någon snyggt sådant har jag inte. Dagen efter hårtvätt ser det ut som om jag står bredvid ett flygplan på startbanan, för då sticker det verkligen långt utåt.

Hade det svängt lite utåt på båda sidorna hade det varit enkelt att få till något a la 70-talet, men inte. Det ser väldigt löjligt ut, och det ser ut att vara betydligt mer hår på ena sidan. Det är det inte. Jag hoppas att det blir lite bättre när allt är lika långt, men det ska ju inte bli särskilt mycket längre än så här. Hjälp, vad gör man?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/pa-vag-mot-70-talet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.