Pajat näsan också…

Ok, inte bara hål i nacken, nu även hål på näsan. Inte de två hålen som alla människor har, utan ett strax till vänster om näsryggen. Har inte en jäkla aning om hur det kom dit, men jag vaknade med det så jag antar att jag har rivit mig själv. Det är ju inte på långa vägar lika stort som såret i nacken, men det lyser rött mitt i ansiktet på mig. Kul. Det är i alla fall inte infekterat och så länge jag inte blöter ner näsan eller river upp det igen så kanske det läker innan Alla hjärtans dag.

Jag har inte så mycket emot näsan i vanliga fall innan den fick ett klarrött sår, den är åtminstone ganska smal och rak. Ganska intetsägande, inte i vägen. Men att ha en röd stor grej lysande mitt i ansiktet i ett par veckor känns ju inte så himla kul, och det har redan gått upp i kanterna och börjat blöda ett par gånger i går. Kommer väl hända några gånger till innan det läkt så pass mycket att det inte går sönder titt som tätt. Varför kan foundation och concealer aldrig se bra ut på ett sår? Det suger.

Concealer och foundation funkar inte så bra på sår. Senaste såret är på näsan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/pajat-nasan-ocksa/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: