Så gott!

En del saker är bara så jäkla goda att man blir lycklig av dem. Ibland är det så gott att man inte vet var man ska ta vägen. När man har varit sjuk länge och alltid har ont så är sinnena ofta väldigt överkänsliga. Jag pallar inte med buller eller plötsliga rop i närheten, till exempel. Och när det mesta man njuter av att göra inte längre är möjligt, så blir de små sakerna man faktiskt fortfarande kan göra och gillar så mycket bättre. Äta kan jag fortfarande, och ibland är det verkligen så gott att man blir lite lyckligare.

Som tur är kan jag laga god mat, och jag har matintresserade vänner som är grymma kockar också. Det gäller att njuta ordentligt av det man kan, så länge man kan. I morgon kanske man inte heller kan gå, använda händerna, äta eller prata. Så det gäller att passa på.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/sa-gott/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.