Skitväder och planer

Åh, skitväder! Hade tänkt pallra mig till gamla kontoret någon dag den här veckan (nu är det ju bara två dagar kvar att välja på) för att käka lunch, prata lite med härliga människor och för att komma ut och göra något. Det är alltid så smidigt, det är nära hemifrån, jag har med mig mat och vi har en timme i lugn och ro att sitta och babbla.

Och så blir det förmodligen Rs lantställe i helgen. Det verkar ju inte bli något höjdarväder men det ska i alla fall vara plusgrader, och då får man passa på. Det kommer ändå att vara blött och fuktigt när vi åker ner sådär över en dag eller två och det är vinter – det är ju en sommarstuga. Lite regn mer eller mindre om man rör sig ute mellan stugan och svärisarna gör ingen skillnad, och jag har inte direkt tänkt hänga utomhus ändå. Inte förrän våren kommer, när det är slut på skitväder.

Regndroppar på fönster

Sen har jag nog inga fler planer varken den här veckan eller nästa. Än, i alla fall. En hög med pappersjobb som vanligt varje månad, men inga måsten och inga behandlingar. Min naprapat har ju slutat och det dröjer lite tills jag får träffa den nya. Någon annan behandling får jag ju inte, trots att jag behöver det varje månad. Jag får köpa den privat, trots att den finns att tillgå inom landstinget. Tack Sverige. Nej, jag är faktiskt inte bitter. Jag är bara väldigt förvånad över att det fortfarande finns folk som inte tror att det är så här det fungerar när man är sjuk.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/skitvader-och-planer/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.