Skratta för 200 spänn

I går fick jag skratta så att jag grät! Jag lutade mig mot älskaren R men han orkade inte riktigt hålla emot, så han böjde sig ner. Jag klamrade mig fast vid honom, så det var en viss tyngd hängande runt hans hals, och neråt gick det. Långsamt. Sen hörde vi det.

Rrrritschhhh…

Va, byxorna!? Jag såg på R att han började fnissa tyst för sig själv, och jag började skratta. Han spände sig och satte sig på huk, och då hördes det igen, men mycket kraftigare den andra gången.

RRITSCHHHH!!!

Hahaha! Jag skrattade så att jag inte ens kunde hålla i honom längre, så jag slutade på golvet med tårarna rinnandes i gapskratt. Efter någon minut med kramp i skrattmusklerna tog vi oss upp och gick till soffan för att utvärdera skadan. Bortom räddning, definitivt väldigt bortom räddning. De hade spruckit horisontellt precis under bakfickan, och det skulle kunna bli ett par fina hotpants åt honom. Han var dock inte alls intresserad av att äga ett par hotpants, märkligt.

Byxor

Synd på byxorna, för det var ett par av hans snyggaste, men de var av den billiga sorten och hade redan hängt med länge. Har för mig att de kostar 200 spänn, och han borde ändå köpa nya. Det behöver han ändå göra, för andra brallor han äger har mystiskt blivit kortare helt plötsligt, efter något års användning. Hihi, jag fnissar bara jag tänker på hur han såg ut när han hörde ljudet men inte visste ännu hur stor skadan var. Helt klart värt ett par gamla byxor att få skratta så mycket!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/skratta-200-spann/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: