Snö och civilisation

Tillbaka i civilisationen. Inte för att det var särskilt jobbigt i sommarstugan den här gången, med undantag för att det inte finns rinnande vatten så här års. Det har inte varit så kallt, solen har värmt upp allt, och det har inte blåst. När det blåser går det rakt genom huset, men det har varit riktigt härligt. I går vaknade jag upp till ett litet lager snö på allt – inte mycket, kanske centimeter, men det var fint att allt var vitt. I alla fall en liten stund, för det var inte kallt alls.

Snö

När vi närmade oss stan och hemmet i går eftermiddag var det knappt någon snö kvar, eller i alla fall så gråbrunt att det smälte in med resten av gatorna. R ägnade helgen åt att fixa och dona lite med att reparera kaminen, men i övrigt gjorde vi inte mycket förutom att äta gott med ”svärisarna” och gå på promenad. Planerade lite för våren – då ska det hända något kul.

Den här veckan känns som en enda stor pausfågel i kalendern. Helgen bjuder på födelsedagsmiddag med släktingar, men fram tills dess är det bara en grej inplanerad, i morgon. Mer om det då. Nu tänker jag fixa en balja kaffe och köra min morgonsurfrunda.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/sno-och-civilisation/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.