Sol i min lägenhet

Solen lyser så varmt nu, det är vårkänsla i min lägenhet. Alla fönster är i söderläge, och med det här vackra vädret blir det lätt uppemot 25 grader i lägenheten. I vanliga fall finns det ingen som skulle vara gladare över det än jag, men när febern kommer så fort jag reser på mig för att hämta ett glas vatten eller försöka orka göra en smörgås så är det ganska jobbigt. Ingen sömn, bara sjuk. Inte så att det går att mäta mer än i någon minut när det faktiskt händer, men alla som har haft feber någon gång vet väl att man känner sig ganska hängig även när den har gått över. Och när det händer flera gånger om dagen blir det alldeles för jobbigt.

Sjuk teddybjörn

Jag är väldigt glad över att det är generellt varmt i min lägenhet, men mindre glad över att jag får vallningar och febertoppar  så fort jag gör något och den här jävla bindvävsdefekten. Det är betydligt värre än vanligt, så jag antar att allmäntillståndet har rasat i botten av att inte kunna sova. Katten njuter i alla fall. Han sträcker ut sig på de soliga fläckarna på golvet och åmar sig. Skapar några fler pälstussar för att pryda golvet.

Men jag är ju inte bara kokhet och svettas, jag fryser ju som en jävla isbit emellanåt. Och det är för jobbigt för att klä på och av mig ett par gånger i timmen, så jag kör lättklätt med en stor fluffig varm morgonrock som åker av och på. Och tjockaste strumporna, för fötterna är ju kalla oavsett. Fyra dygn till nästa läkarbesök. Synd att jag har två andra ärenden som är superakuta och inte kan skjutas upp, men jag måste fixas till. Snarast. Nåja, dagens positiva är att solen faktiskt lyser och att det känns som vår.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/sol-min-lagenhet/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.