Tungan ute

Det är gulligt när djur har tungan ute. Min förra katt brukade alltid ha en bit av den ute när han låg på sidan och sover, och man fick en sån himla lust att bara dra i den lite grann! Han såg väldigt mycket dummare ut när den hänger utanför, och det var väl det som tilltalade mig. Han var ju dum och söt, så det klädde honom. Hundar brukar ju allt som oftast ha en rosa skinkskiva hängandes utanför, så fort de flämtar lite. Ibland gulligt, ibland äckligt – mycket beroende på mängden slem och dregel som alstras. Ibland ser det ut som en liten rosa tvättlapp, och ibland som en vidrig köttslamsa. Här är svärisarnas vovve, hon har oftast tungan ute.

Svart hund, labradormix

Det finns människor som går med tungan ute också. Det ser förbannat dumt ut. Ibland är det säkert utan att folk riktigt tänker på det, och ibland är det bara så människor är. Inget fel med det, men man ser ju inte ut som den skarpaste kniven i lådan, direkt. Om det inte är så att folk gör det med flit, för då är det bara äckligt. Jag vill inte se någons äckel-belagda brunrosa tunga med gamla matrester runt omkring. Det räcker liksom att man går med munnen öppen, så ser man genast lite mer puckad ut. Konstigt, egentligen, för det händer säkert de allra flesta då och då. Trots att man ska, eller bör, andas genom näsan. Nä, en del saker ska man hålla inne med – tungan är en av dem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/tungan-ute/

2 kommentarer

    • Petterfebruari 13, 2016 kl. 10:25
    • Svara

    Det finns ytterligare en sak som fram för allt män bör hålla innanför. Tyvärr är den symbolen för många män hela grejen med att vara man.

    På katter kan jag tycka tungan ser cool ut medan hundar bara är äckliga, fast å andra sidan tycker jag alla hundar är vidriga. Den enda människan som får ha tungan ute är Janne Schaffer.

    1. Hahaha, ja, Janne är ursäktad!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.