Växande berg med saker att göra

Berget med saker att göra de närmaste veckorna ökar. Allt från vårdbesök till intervjuer och prylar och måste-göra saker. Samtidigt minskar sakerna jag kan distrahera mig med hemma lika snabbt. Den här veckan är det lugnt, men från helgen och nästa vecka är galen. På lördag måste jag fota mig för en ny ansökan om färdtjänst, bara ett vanligt porträttfoto typ passfoto, men det måste ändå göras före onsdag. Och just på lördagen är jag i stan på födelsedagskalas, så då är det lika bra att vara ute i lite god tid, eftersom man aldrig riktigt vet vad jag kan göra eller inte.

Sen på tisdag har jag behandling hos Dr, Feelgood, på onsdag ska jag på sagda intervju om förlängd färdtjänst, och på torsdag ska jag till naprapaten igen. Tidigt som fyfan på morgonen, plus att jag ska träffa vänner på lunchen. Knappt någon idé att åka hem mellan. Dessutom ska syrran komma och hjälpa mig med det välbehövliga jobbet att rensa ut garderoberna någon dag den veckan, och så ska jag på kalas på helgen. Sen är det mars, och då har jag ett viktigt läkarbesök och tandläkarbesök i början av månaden. Puuuh, jag blir helt matt bara av att tänka på allt. Det är ju inga stora saker, men de måste göras på de dagar de är schemalagda, och det är stressigt när man inte ens vet om man får på sig skorna den dagen.

Anteckningsblock, skriva

Min vänstra armbåge och hand är helt paj, så det är dock inte mycket jag kan göra för att distrahera mig hemma. Att hålla i en bok är omöjligt. Att sitta vid datorn och skriva hela dagarna är omöjligt. Att sova är omöjligt, det gör för ont och blir för påtagligt när jag inte har några distraktioner. Blarrgghh fyfan. Vad ska jag göra?!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/02/vaxande-berg-med-saker-att-gora/

2 kommentarer

  1. Gillar inlägget – av igenkännande. Det som för en frisk kan tyckas vara trivialiteter blir till slut oöverstigliga berg. Att då dessutom inte kunna göra sådant jag vill blir lök på laxen 🙁 Mina axlar, armbågar, handleder och händer strejkar nu och då och det jag klarar av är i princip att bara ligga stilla. Försöker skriva – men många gånger gör det för ont. Dessutom extrajobb pga av allt jag tappar för att gripförmågan inte räcker till. Tack och lov för hemtjänsten som städar efter mig…

    Lycka till med din vecka och en önskan om att smärtan håller sig i schack!

    1. Samma här, det blir så tråkigt! Tack detsamma. 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.